Administrare imobile prin property management si facility management sunt domeniile de specialitate Anteea. Cu experienta in administrare imobile, Anteea se ocupa integral de proprietatea dumneavoastra, de la property management la facility management.
                                                                               
 
 

 

 
     
   

   


Pret intre
Si intre
Suprafata intre
Si intre
Cuvant cheie
ID cautare
Ordonare dupa
Data
Pret
Suprafata
ID


Logheaza-te in cont
Username

Parola



Inregistreaza-te acum!


Newsletter
Adresa de email

 
 
 
 
   
Tipul de proprietate
Pret intre € si intre   
Suprafata intre mp si intre mp
Cuvant cheie
ID cautare
Ordonate dupa Data Pret Suprafata ID
 
 


ID-ul anuntului 333
Tipul tranzactiei Vanzare
Judet BUCURESTI
Localitate BUCURESTI
Zona Decebal
Tipul de proprietate Apartament 4 camere
Telefon 0740 109 988
Pret 210000 €
Suprafata 110 mp
 

Apartamentul este situat pe Decebal, intrare din strada, langa Zvon, etaj 4/8, 110 mp construiti, bloc din 1997.
Vederea apartamentului este mixta, livingul si un dormitor au vedere pe fata si bucataria cu celelalte 2 dormitoare au vedere pe spate. La dormitorul cu vedere pe fata exista un balcon tip logie, la un dormitor cu vederea pe spate, exista un balcon generos, pe toata suprafata. La cel de-al doilea dormitor cu vedere pe spate balconul a fost spart si s-a marit suprafata camerei. Bucataria are o suprafata generoasa, cu spatii de depozitare. Holul s-a marit cu cel putin 4-5 mp, deoarece s-a mutat usa de la intrare. Toate cele 4 apartamente de pe palier au facut aceasta transformare. Astfel s-au castigat cativa mp in plus la suprafata de 106,13 mp. Practic acum sunt in jur de 110 mp. Precizez ca modificarea nu este trecuta in cadastru.
Apartamentul are o baie mare, cu cada, langa un dormitor, acesta poate fi considerat dormitorul matrimonial. Baia mica, a fost sparta, dar exista posibilitatea sa se refaca. Apartamentul a fost folosit ca sediu de firma, si nu a necesitat 2 bai. Prin aceasta transformare s-a modificat suprafata holului care momentan este foarte mare. Ca si imbunatatiri amintesc parchetul, din poze nu se poate observa pentu ca este acoperit cu mocheta. Ferestrele au fost schimbate, exista tamplarie PVC in tot apartamentul, 4 surse de aer conditionat, baia este refacuta in totalitate, exista in tot apartamentul sistem de alarma, usa este metalica. Apartamentul se preteaza foarte bine la un sediu de firma, nu mai necesita modificari.
""
""
""
""
""
""


 
 

Copyright © Anteea INTERNATIONAL S.R.L