Administrare imobile prin property management si facility management sunt domeniile de specialitate Anteea. Cu experienta in administrare imobile, Anteea se ocupa integral de proprietatea dumneavoastra, de la property management la facility management.
                                                                               
 
 

 

 
     
   

   


Pret intre
Si intre
Suprafata intre
Si intre
Cuvant cheie
ID cautare
Ordonare dupa
Data
Pret
Suprafata
ID


Logheaza-te in cont
Username

Parola



Inregistreaza-te acum!


Newsletter
Adresa de email

 
 
 
 
   
Tipul de proprietate
Pret intre € si intre   
Suprafata intre mp si intre mp
Cuvant cheie
ID cautare
Ordonate dupa Data Pret Suprafata ID
 
 


ID-ul anuntului 499
Tipul tranzactiei Vanzare
Judet BUCURESTI
Localitate BUCURESTI
Zona Pipera
Tipul de proprietate Case/Vile
Telefon 0722 239 093; 021 311 06 89
Pret 175000 €
Suprafata 110 mp
 

Casa se afla intr-un cartier rezidential aflat in Pipera la aproximativ 1 km de rondul OMV- reprezentanta Mercedez- Benz / Romstal. Cartierul este format din mai mult de 300 de case si are toate utilitatiile si beneficiile unui cartier modern, canalizare strazi asfaltate spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, paza..
Casa este un proiect IMPACT- Mara, insiruita cu 3 dormitoare la etaj si la parter living-dining, grup sanitar si bucatarie.
Suprafata casei este de aproximativ 110 mp utili, regasiti pe 2 nivele, terenul este de aproximativ 150 mp , curtea libera fiind de aproximativ 80 mp, restul reprezentand amprenta si terenul din fata casei. Imobilul are finisaje de foarte buna calitate in principal parchetul si tocurile usilor- import Italia, ofera o personalitate diferita si o fac mai primitoare si moderna.
Livingul este conectat de dining si de bucataria deschisa- toate creeaza un spatiu deschis de aproximativ 50 mp in care activitatiile zilnice se desfasoara armonios. Designul si felul in care mobila se ragaseste in acest spatiu impresioneaza, proprietarii reusind sa deseneze cu succes o imagine calda si confortabila.
Accesul catre gradina amenajata din spatele casei se face din living, gradina este cocheta si primitoare si are un foisor ca o continuare a casei- un loc generos cu canapele confortabile pentru relaxare in dupamiezele aglomerate. Deoasemenea foisorul este folosit si pentru servirea mesei in gradina. Foisorul are usi rabatante care se pot demonta si astfel totul devine o terasa acoperita.
La etaj sunt 3 dormitoare si un grup sanitar, precum si accesul catre pod. Camerele pastreaza armonia intregii case prin caldura si designul atragator.

Dormitorul matrimonial are doar un pat dublu Mobexpert cu somiera rabatabila- si o comoda TV iar in camera alaturata se afla un dressing foarte mare si generos precum si o canapea Mobexpert din piele extensibila de 2 locuri.
""
""
""
""
""
""


 
 

Copyright © Anteea INTERNATIONAL S.R.L