Administrare imobile prin property management si facility management sunt domeniile de specialitate Anteea. Cu experienta in administrare imobile, Anteea se ocupa integral de proprietatea dumneavoastra, de la property management la facility management.
                                                                               
 
 

 

 
     
   

   


Pret intre
Si intre
Suprafata intre
Si intre
Cuvant cheie
ID cautare
Ordonare dupa
Data
Pret
Suprafata
ID


Logheaza-te in cont
Username

ParolaInregistreaza-te acum!


Newsletter
Adresa de email

 
 
 
 
   
Tipul de proprietate
Pret intre € si intre   
Suprafata intre mp si intre mp
Cuvant cheie
ID cautare
Ordonate dupa Data Pret Suprafata ID
 
 


ID-ul anuntului 797
Tipul tranzactiei Vanzare
Judet ILFOV
Localitate PIPERA
Zona Pipera
Tipul de proprietate Case/Vile
Telefon 0737536648
Pret 650000 €
Suprafata 200 mp
 

ANT0104
Anteea International are placerea sa va prezinte spre vanzare/inchiriere,Vila S+P+E1+M superba, construita in 2005, la numai 150 m de Mega Image din Pipera.La parter se afla bucataria complet utilata si mobilata,camera( birou), 1 grup sanitar , 1 living spatios cu parchet salcam si butoni stejar, 1 Diningroom cu iesire pe terasa acoperita , hol + un garaj atasat cu intrare din hol si un garaj in fata casei ; la etaj se afla 3 dormitoare foarte spatioase cu balcoane fiecare, 2 gr sanitare , iar unul matrimonial; mansarda are doua camere open space . Vila are finisaje de lux precum, trepte de marmura la intrare, incalzire pardoseala, etc. Alte finisaje si dotari: parchet stejar salcam, trandafir, gresie, faianta import italia, ferestre cu geamuri termopan, jaluzele verticale electrice, aer conditionat, sistem de alarma, interfon, garaj cu usa telecomandata.
Teren 1250 mp din care util 1100 mp, Barbeque, dale, gazon, o mica livada, iluminat exterior decorata intr un stil occidental.
Pret:650.000 euro vanzare
3.500 euro inchiriere
""
""
""
""
""
""


 
 

Copyright © Anteea INTERNATIONAL S.R.L