Administrare imobile prin property management si facility management sunt domeniile de specialitate Anteea. Cu experienta in administrare imobile, Anteea se ocupa integral de proprietatea dumneavoastra, de la property management la facility management.
                                                                               
 
 

 

 
     
   

   


Pret intre
Si intre
Suprafata intre
Si intre
Cuvant cheie
ID cautare
Ordonare dupa
Data
Pret
Suprafata
ID


Logheaza-te in cont
Username

Parola



Inregistreaza-te acum!


Newsletter
Adresa de email

 
 
 
 
   
Tipul de proprietate
Pret intre € si intre   
Suprafata intre mp si intre mp
Cuvant cheie
ID cautare
Ordonate dupa Data Pret Suprafata ID
 
 


ID-ul anuntului 806
Tipul tranzactiei Vanzare
Judet BUCURESTI
Localitate OTOPENI
Zona Otopeni
Tipul de proprietate Apartament 2 camere
Telefon 0737536648
Pret 1 €
Suprafata 92 mp
 

Anteea International are placerea sa va prezinte Ansamblul rezidential situat in nordul Bucurestiului, intr-o zona linistita a orasului Otopeni, foarte aproape de centrul acestuia. Situarea ansamblului permite un acces facil la cele 2 aeroporturi, precum si la zona comerciala Baneasa.
Ansamblul este compus din doua imobilie situate in oglinda.Incinta creata de aceestea va fi un spatiu verde comun ce va cuprinde un loc de odihnica si de recreere cat si un loc de joaca pentru copii. Exista posibilitatea de a se amenaja si o piscina in acest spatiu.Regimul de inaltime este : parter si 3 etaje dispuse in trepte. Puteti alege intre diverse tipuri de apartamente de 2 si respectiv 3 camere.Majoritatea apartamentelor dispun de terase larg acoperite partial cu pergole. De asemenea in fiecare imobil exista cate un apratament de tip duplex de 4 camere cu deschidere spre incinta interioara. Locurile de parcare sunt amenajate la nivelul parterului si sunt acoperite.In zona de incinta exista si locuri de parcare pentru vizitatori.
""
""
""
""


 
 

Copyright © Anteea INTERNATIONAL S.R.L