Administrare imobile prin property management si facility management sunt domeniile de specialitate Anteea. Cu experienta in administrare imobile, Anteea se ocupa integral de proprietatea dumneavoastra, de la property management la facility management.
                                                                               
 
 

 

 
     
   

   


Pret intre
Si intre
Suprafata intre
Si intre
Cuvant cheie
ID cautare
Ordonare dupa
Data
Pret
Suprafata
ID


Logheaza-te in cont
Username

Parola



Inregistreaza-te acum!


Newsletter
Adresa de email

Titlu
Ansamblu rezidential Delea Veche
Descriere
Ansamblu rezidential ce se desfasoara pe un teren de 6.000mp, beneficiaza de 2 cai de acces (Delea Veche si Calea Calarasi) si cuprinde 2 imobile de locuinte cu apartamente cu 2, 3 si 4 camere, si 2 imobile de birouri, toate acestea fiind prevazute cu cate doua nivele subterane in care sunt locuri de parcare si boxe.
Apartamentele sunt realizate la cele mai inalte standarde - cu accente pe ambient, calitate, luminozitate, eleganta si totodata pe utilitate si functionalitate, asigurand beneficiarilor sai confortul fizic si psihic de care cu totii avem nevoie acasa!
Toate apartamentele din cadrul acestui proiect sunt apartamente tip “executive”.
Inaltimea camerelor este de 2.90m, spatiile vitrate sunt foarte generoase (pereti intregi vitrati), holurile lipsesc aproape cu desavarsire iar finisajele sunt mult peste media din piata (Marazzi, Cocif, Viega, Franke, Jika, Vogel & Noot, Legrande s.a.m.d.). Pentru detalierea finisajelor o sa va rog sa organizam o intalnire.
Finantarea presupune in principal posibilitatea pe care am creat-o pentru Dvs. de a achita pretul apartamentului in 11 ani (pentru Corpul B cu finalizare in 2010) sau in 12 ani (pentru corpul C cu finalizare in 2011) de acum inainte.
Fiecare corp este compus din 2 scari.Prima scara are aceeasi distributie de apartamente de la parter pana la etajul 9, iar cea de-a doua,scara cu retragere, distributia, si respectiv tipurile de apartamente se schimba.
Apartamentele de 4 camere sunt de 2 tipuri, doar la parter, avand o suprafata utila de 104 mp si o gradina de 102 mp pentru tipul 1 si 98 mp pentru tipul 2 (gradinile sunt in folosinta exclusiva pentru apartamentele care le detin). Toate apartamentele (cu exceptia celor de 2 camere) au incluse in pret un loc de parcare subteran.

Contact: 0722 239 093; 0740 109 988; 0723 250 536


 
 

Copyright © Anteea INTERNATIONAL S.R.L