Administrare imobile prin property management si facility management sunt domeniile de specialitate Anteea. Cu experienta in administrare imobile, Anteea se ocupa integral de proprietatea dumneavoastra, de la property management la facility management.
                                                                               
 
 

 

 
     
   

   


Pret intre
Si intre
Suprafata intre
Si intre
Cuvant cheie
ID cautare
Ordonare dupa
Data
Pret
Suprafata
ID


Logheaza-te in cont
Username

Parola



Inregistreaza-te acum!


Newsletter
Adresa de email

Titlu
CITADELLA TITAN
Descriere
Citadella Titan este un complex situat in zona Titan – Hipermarketul Auchan, ferit de aglomeratia si poluarea urbana. Este construit pe o suprafata generoasa de teren care permite amenajarea a doua locuri de joaca pentru copii si a multor spatii verzi in care se poate recreea un locatar dupa o lunga zi de munca. Ansamblul este format din 2 unitati, cu o singura scara, cu un nivel de inaltime P+14 si cu un numar de 7 apartmente pe nivel. Spatiile commune sunt de dimensiuni generoase, luminate natural ce permit accesul usor in orice loc al imobilului. Fiecare unitate dispune de 3 lifturi de mare viteza cu o capacitate de 13 respectiv 8 persoane, de o sala de fitness si de un sun-deck.
Apartamentele au suprafete generoase si se bucura de lumina naturala din plin, acestea sunt compartimentate diferit, permitand fiecarei persoane sa-si gasesca locuinta ideala. Sunt complet finisate, finisajele fiind de cea mai buna calitate si rezistenta.
Complexul dispune de apartamente Studio, de 2 camere si 3 camere cu diferite suprafete, compartimentari si orientari.
Si pentru ca stim ca in ziua de astazi nu iti este deloc usor, ne-am gandit sa iti intindem o mana de ajutor, si impreuna cu dezvoltatorul frumosului proiect Citadella Titan, ti-am dezvoltat o varianta de achititie imobiliara in rate, fara nici o dobanda, incepand cu 350 EURO/luna. Proiectul este format din 2 blocuri a cate 122 de apartamente, loc de joaca pentru copii, spatii verzi, parcari supraterane si subterane. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: office@anteea-estate.ro sau la urmatorul numar de telefon: 0735 577 577 sau 0722 239 093.





 
 

Copyright © Anteea INTERNATIONAL S.R.L